Sider

søndag 3. november 2013

Plassering Siddis Brass 2013

Vi kom på en veldig god 5.plass (av totalt 15) i 2.divisjon. Det er ti plasser opp fra i fjor da vi kom på sisteplass i samme divisjon. Vi fikk i år 90 poeng for spilling og 7 poeng for program. Tilbakemeldingene fra dommerne var veldig gode både på våre solister Henriette Tvedt og Lisa K. A. Knutsen på hhv kornett og euphonium, og resten av korpset. Vi har fremdeles en jobb å gjøre med tanke på intonasjon og balanse mellom de ulike instrumentgruppene, men dette har kommet seg veldig i høst. Korpset har en drivende dyktig dirigent i Åsmund Gjære, og vi vil takke han for den supre jobben han har gjort høst. Dette hadde vi ikke klart uten deg. Takk for en fantastisk helg alle sammen!

2 kommentarer:

 1. Nå har jeg sett dere to ganger på Sumo, og vil bare si at dere var skikkelig flinke!
  Myrsnipa syns selvfølgelig at "guttungen" var ekstra flink, men det var vel dere andre som jobbet hardest :-) Også det faderlige opphav sa: "De spiller jo veldig bra!".
  Ønsker dere en flott sesong framover høsten og vinteren - og et superflott resultat ved NM!!

  Hilsen fra Mor Gjære på Sunnmøre

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Vi er veldig fornøyde selv også, spesielt med tanke på fjorårets plassering ;) Har hørt både oss selv og andre korps på TV2 Sumo, og det er mange flinke der ute. Nå står julesesongen for tur, så her blir det nok av julemusikk framover :)

   Slett